Experiența de viață, studiile de psihologie și neuroștiință, practica din cabinet mi-au arătat că potențialul fiecăruia dintre noi este unul infinit. Ne putem elibera de mecanismele de apărare pe care le-am dobândit pentru a supraviețui într-un mediu disfuncțional, mecanisme care astăzi nu ne mai sunt de folos. Ne putem elibera de frici, condiționări și programe ce nu mai sunt benefice și putem trăi viața pe care o merităm!

Dacă ar fi să scriu o carte despre viața mea, aș așterne pe hârtie povestea unei fete crescută de o mamă perfecționistă. O fată timidă, nesigură pe ea, care nu-și cunoștea valoarea și care-și dedica viața pentru a-i mulțumi pe ceilalți. Și dacă ar fi să merg mai departe în cartea despre care vă vorbeam, aș scrie despre obstacolele multe și uneori copleșitoare pe care această fată lipsită de încredere în ea a fost nevoită să le depășească: de la dispariția prematură a tatălui, la un divorț dificil, și, mai presus de toate, la lupta pentru viața și recuperarea copilului ei născut prematur căruia niciun medic nu i-a dat nicio șansă.

 

semnaturaNOUAalbastra

Bianca Poptean

Iar dacă aș trage o concluzie în cartea asta, ea ar fi următoarea: chiar dacă disperarea de a-și vindeca fiul și de a găsi un ajutor în exterior pentru ca și ea să fie bine, a făcut-o să bată lumea dintr-un colț în altul (de la șamanul controversat din Brazilia, medicii unui spital din Beijing, specialiștii în terapia cu delfini din Marmaris sau guru-ul din India), fata asta a înțeles că toate aceste obstacole n-au fost decât prilejuri de a-și descoperi propria putere.

Da, e adevărat că am descoperit greu această forță pe care cu toții o avem în interior, cu multă suferință, ani de terapie, sute de cărți de dezvoltare personală și zeci de interviuri cu psihologi și terapeuți.

Dar odată ce o găsești, totul se schimbă: îți recapeți încrederea în tine, știi că poți realiza orice îți dorești, îți trăiești viața așa cum meriți, reușești să înțelegi toată treaba cu iubirea de sine și da, deși sună a clișeu, reușești să-ți atingi potențialul tău maxim!

Practic devii din victima circumstanțelor vieții tale, un învingător și creatorul vieții pe care ți-o dorești! Sunt aici dacă și tu ai nevoie să-ți descoperi forța interioară pentru a te elibera de frici, credințe și programe limitative și de a trăi viața pe care o meriți!

Sunt mamă a doi copii minunați, Teo și Mihai, fără de care nu aș fi înțeles ce înseamnă dragostea necondiționată și iubirea fără margini! Dar sunt și:

Nu ai niciun produs în coș.