Seria de workshop-uri Puterea Feminității

0

Pe 25 mai am lansat seria workshop-urilor Puterea Feminității cu un eveniment pilot la care mi-au fost alături femei pe care le prețuiesc mult de tot. Am vorbit despre femeia care preia prea mult din energia masculină și face mult prea mult pentru ceilalți uitând de ea, despre tiparele de atașament și cum ne influențează în relații, despre cum mai mult atitudinea și nu exteriorul ne conturează, cu adevărat, feminitatea!❤️Feminitatea presupune un echilibru emoțional, o relaxare ce vine din încredere în propria valoare, dar și o atenție pentru suflet, minte și, da, corp. Am creat aceste workshop-uri gândindu-mă la toate nevoile unei femei și aducându-mi nu doar cunoștințele de psihologie, ci și cele de beauty pe care le-am rafinat ani de zile la revistele glossy la care am lucrat. ❤️De aceea, seria de workshop-uri Puterea Feminității nu va fi doar un eveniment în care vei găsi instrumente folositoare pentru a-ți găsi echilibrul emoțional și a te reconecta cu propria feminitate, ci și prilejul de a te pune la curent cu cele mai noi și valororase informații din industria frumuseții.

Mulțumesc Mihaela Munteanuși L’Oreal Romania (prin brandurile Vichy, La Roche Posay și Cerave) că ați crezut în proiectul meu!❤️Evenimentul nu ar fi fost posibil fără susținerea și implicarea atentă a lui chef Radu Dumitrescu care ne-a delectat cu preparate franțuzești și limonadă aromată!

Mulțumesc mult și femeilor care mi-au fost alături: Tily Niculae, Silvia Ioniță. Kinga Varga, Ela Voineag, Consuela Bălașa, Adina Necula, Oana Toma, Beatrice Oșanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata