Află ce stil de atașament ai și cum îți influențează relațiile (eveniment online)

0

Află ce stil de atașment ai și cum îți influențează relațiile este un eveniment dedicat celor care vor să afle mai multe despre ei, dar și despre relațiile în care sunt implicați: relațiile de iubire, cele pe care le au cu părinții, cu colegii ori șefii și, poate cel mai important, relația cu sine însuși. 

John Bowlby, cel care a structurat teoria atașamentului, spunea că stilurile de atașament se formează în copilăria mică și devin modul nostru de a ne purta cu cei din jur.

În acest workshop vei afla care este stilul tău de atașament, cum îți influențează acesta comportamentul din relații, dar și ce poți face pentru a-l îmbunătăți.

Pentru că, da, vestea bună este că – datorită neuroplasticității creierului nostru – chiar dacă am dezvoltat un stil de atașament care ne împiedică să avem o relație funcțională, în momentul în care conștientizăm acest lucru și lucrăm cu noi, putem să ne îmbunătățim comportamentul!

 

Când: 4 august

Cum: via Zoom

Preț: 85 lei

Cum te înscrii: trimiți un mail la [email protected] și vei primi informațiile de plată. Înscrierea îți va fi confirmată după realizarea plății și vei primi factura/chitanța ulterior.

 

Facilitatorul workshop-ului este Bianca Poptean, consilier de dezvoltare personală și jurnalist medical, despre care poți afla mai multe aici. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata