Webinar FREE
ABC relațional pentru persoane singure

17 ianuarie 2024  webinar pentru femei

18 ianuarie 2024  webinar pentru bărbați

YourLove Academy

Locul unde te transformi și îți găsești iubirea

YourLove Academy este un program care aduce împreună oameni care vor o relație sănătoasă și sunt dispuși să treacă printr-un program de transformare.

Programul YourLove Academy se desfășoară în 3 pași:

Pasul 1

Înscrie-te la workshop-ul (online) destinat femeilor (28 octombrie) sau cel destinat bărbaților (29 octombrie) și învață ABC-ul relațional.

Pasul 2

După ce ai parcurs cele 4 module de la pasul 1, vino la workshop-ul MIXT din 18/19 noiembrie (2 zile) unde vei cunoaște persoane de sex opus și vei exersa situații relaționale sănătoase alături de acestea. Ține cont: poți veni la workshop-ul fizic doar persoanele care au parcurs primul pas.

Pasul 3

Rămâi în comunitatea YourLove Academy și participă la serile de socializare (FIZIC, în BUCUREȘTI) și la evenimente care te vor ajuta să cunoști persoane de sex opus dornice să intre în relații.

Înscrie-te la workshop-ul ABC-ul relațional (care durează o zi întreagă) și vei descoperi ce comportamente relaționale ai, de ce n-au funcționat relațiile anterioare și ce poți face pentru a găsi un partener cu care poți construi o relație matură.

Dacă ești singur(ă) și

Baza oricărei relații care să te împlinească este cunoașterea propriei persoane, a istoriei tale de viață, a tiparului de atașament și a limbajului de iubire, a rănilor din copilărie. Nu poți intra într-o relație matură, dacă tu nu știi cine ești.

Program 28.10/29.10

YourLove Academy este un program unic în România, fiind creat de un cuplu și în viața de zi cu zi (Bianca Poptean psiholog și Mihai Bășoiu life coach) ce va aduce o viziune completă și autentică asupra unei relații, din ambele perspective: și cea masculină și cea feminină.

“Am trecut printr-un divorț, tocmai pentru că, atunci când m-am căsătorit nu știam cine sunt și ce-mi doresc de la un partener. Pentru a avea relația matură de azi, am muncit pentru a mă cunoaște, pentru a-mi vindeca rănile din copilărie, pentru a reuși să-mi privesc partenerul meu cu curiozitate și bucurie”.

Bianca Poptean

“Am experimentat mult timp singurătatea ca stil de viață, evitând să intru în relații profunde. Însă, am înțeles că în doi viața e mai frumoasă și doar astfel putem evolua ca ființe umane. O relație nu devine matură peste noapte, ea presupune muncă și disponibilitatea emoțională de autocunoaștere, dar și de a încerca să înțelegi universul celuilalt.”

Mihai Bășoiu

Nu ai niciun produs în coș.