YourLove Academy

Locul unde te transformi și îți găsești iubirea

YourLove Academy, locul unde te transformi și îți poți găsi dragostea!

Este un proiect destinat oamenilor singuri care sunt dispuși să treacă printr-un proces de autocunoștere, dar să și cunoască și să socializeze cu alți oameni dornici de a intra într-o relație sănătoasă.

Programul este unul unic în România, fiind creat de un cuplu și în viața de zi cu zi (Bianca Poptean psiholog și Mihai Bășoiu life coach) ce va aduce o viziune completă și autentică asupra unei relații, din ambele perspective: și cea masculină și cea feminină.

Programul YourLove Academy se desfășoară în 3 pași:

Pasul 1

Înscrie-te la workshop-ul ABC relațional ( ONLINE) de pe 21 aprilie de la ora 20.00 destinat femeilor & bărbaților unde vei descoperi ce comportamente relaționale ai, de ce n-au funcționat relațiile anterioare și ce poți face pentru a găsi un partener cu care poți construe o relație matură.

Pasul 2

Vino la workshop-ul mixt (LIVE ÎN BUCUREȘTI) din 6/7 aprilie 2024 unde vei exersa situații relaționale sănătoase alături de persoane de sex opuse dornice să intre în relații.

La acest workshop mixt, persoanele singure vor experimenta speed datingul și o serie de exerciții practice cu colegii de sex opus, plecând la final de zi cu o perspectivă diferită asupra propriei persoane, dar și asupra unei relații sănătoase, dar și cu un feedback real al persoanelor de sex opus: care sunt punctele forte ale participantului, de ce ar intra/de ce NU ar intra într-o relație cu participantul, ce ar avea de îmbunătățit.

Aceste informații sunt foarte valoroase, tocmai pentru că nimeni, după o întâlnire, nu îți oferă un feedback real legat de aceste aspecte.

Pasul 3

Rămâi în comunitatea YourLove Academy și participă la seri de socializare, workshop-uri mixte și, în vara lui 2024, la un retreat.

Așadar, dacă ești singur și dispus să intri într-o relație matură și asumată, te invităm să intri în Programul YourLove Academy, trimițându-ne un email la yourloveacademy@gmail.com.

Dacă ești singur(ă) și

Baza oricărei relații care să te împlinească este cunoașterea propriei persoane, a istoriei tale de viață, a tiparului de atașament și a limbajului de iubire, a rănilor din copilărie. Nu poți intra într-o relație matură, dacă tu nu știi cine ești.

YourLove Academy este un program unic în România, fiind creat de un cuplu și în viața de zi cu zi (Bianca Poptean psiholog și Mihai Bășoiu life coach) ce va aduce o viziune completă și autentică asupra unei relații, din ambele perspective: și cea masculină și cea feminină.

“Am trecut printr-un divorț, tocmai pentru că, atunci când m-am căsătorit nu știam cine sunt și ce-mi doresc de la un partener. Pentru a avea relația matură de azi, am muncit pentru a mă cunoaște, pentru a-mi vindeca rănile din copilărie, pentru a reuși să-mi privesc partenerul meu cu curiozitate și bucurie”.

Bianca Poptean

“Am experimentat mult timp singurătatea ca stil de viață, evitând să intru în relații profunde. Însă, am înțeles că în doi viața e mai frumoasă și doar astfel putem evolua ca ființe umane. O relație nu devine matură peste noapte, ea presupune muncă și disponibilitatea emoțională de autocunoaștere, dar și de a încerca să înțelegi universul celuilalt.”

Mihai Bășoiu

Testimoniale

Galerie foto

Webinar ABC relațional

Workshop mixt

Seri de socializare

Nu ai niciun produs în coș.