Politica de Livrare & Retur

  • Home
  • Politica de Livrare & Retur

Toate Programele, Cursurile și Workshop-urile online pre-înregistrate sunt livrate online în contul www.yourtherapist.ro aferent persoanei care a efectuat plata. Pentru accesarea cursurilor online este necesară crearea unui cont pe platforma www.yourtherapist.ro, de unde clientul (beneficiarul) își poate descărca produsul achiziționat.

Pentru Programele, Cursurile și Workshop-urile online ce se desfășoară LIVE la anumite date/ore, după ce clientul (beneficiarul) efectuează plata pe platforma www.yourtherapist.ro, urmează să primească detalii pentru participare pe adresa de email. 

Politica de retur pentru Programele, Cursurile sau Workshop-urile online LIVE

În cazul în care, din motive obiective, Programul/Cursul/Workshopul nu mai are loc, beneficiarul este anunțat de acest lucru și în termen de 14 zile i se restituie suma achitată pentru acel produs achiziționat. 

Politica de retur pentru Programele/Cursurile/Workshop-urile online pre-înregistrate

Cursurile online pre-înregistrate sunt cursurile pentru care beneficiarul trebuie să își facă un cont și să descarce materialele audio/video. Din momentul achitării, produsul îi aparține plătitorului. În cazul în care apare o problemă tehnică și beneficiarul nu poate descărca Programul/Cursul, poat trimite un mail la contact@yourtherapist și va fi asistat sau materialele i se vor trimite pe mail.

Politica de retur pentru Programele/Cursurile/Workshop-urile asistate online

Cursurile asistate online se referă la acele cursuri care se desfășoară sub coordonarea psihologului Bianca Poptean sau a altui formator din echipa Yourtherapist prin intermediul unei platform video online .

În acest caz, se fac restituiri financiare doar în cazul în care cererea de restituire este trimisă pe email (la adresa contact@yourtherapist.ro), înainte cu 24h de începerea cursului. Ulterior acestui moment, nu se mai fac restituiri de plată, în nici o situație.

Nu ai niciun produs în coș.