Program de transformare în 45 de zile de la victimă la învingător

Rulează videoul

Program de transformare de la victimă la învingător

Un program audio pentru noua ta identitate

Descriere

Viața mea, la un moment dat, a fost inundată cu suferință: am născut un copil prematur căruia medicii nu i-au dat șanse să trăiască, am trecut printr-un divorț dificil, mi-am pierdut ambii părinți și am fost la pământ din punct de vedere financiar.

Mi-amintesc că mă plângeam într-una de loviturile pe care mi le-a dat viața și mă consideram o victimă a circumstanțelor exterioare. Și am rămas așa mult timp în așteptarea unui salvator.

Însă, viața mea s-a schimbat doar în momentul în care mi-am asumat responsabilitatea pentru ceea ce trăiesc și am înțeles că doar eu sunt singura care poate să-și transforme viața. Și doar atunci când pot să mă pun pe mine pe primul plan!

N-a fost ușor, dar am pus pe hârtie cine vreau să fiu, cine NU mai vreau să fiu și am început să muncesc zi de zi să aduc visul în realitate. Să îmi schimb gândurile, emoțiile și acțiunile, astfel încât să ies din zona de victimă și să îmi asum viața pe care mi-o doresc și să muncesc pentru ea. Zi de zi!

M-a ajutat și neuroștiința care spune că beneficiem de neuroplasticitate și putem rescrie experiențele negative și suferința, creând și activând noi conexiuni neuronale. Ori, acest lucru se face prin repetiție, prin consecvență, prin disciplină. 45 de zile este termenul pe care îl propun neurocercetătorii pentru a transforma un comportament, o acțiune în obișnuință.

Ce este Programul de transformare în 45 de zile?

Un program audio care cuprinde 4 exerciții:

Un exercițiu de respirație conștientă, abdominală pe care îl poți face dimineața sau 

oricând ai nevoie să-ți oferi o pauză (4 minute). Un exercițiu de recunoștință ce-ți va ajuta creierul să se focuseze pe lucrurile bune din viața ta și să ajute la apariția transformării (4 minute)

Un exercițiu de dimineață în care îți setezi intențiile pentru ziua respectivă: care sunt gândurile, emoțiile și comportamentele ce te împiedică să ai viața pe care ți-o dorești și nu vrei să le mai materializezi în viața ta. Și care sunt gândurile, emoțiile și comportamentele  de care ai nevoie pentru a te transforma. (10 minute)

Un exercițiu de seară în care faci bilanțul zilei care a trecut: ce gânduri și comportamente ai reușit să transformi, ce nu ai reușit încă și la ce mai ai de lucrat. (10 minute)

Respirația conștientă, abdominală, făcută corect, timp de câteva minute are nenumărate beneficii pentru starea de bine: de la relaxare, conectare cu corpul, liniștire și aducere a atenție la propria noastră persoană.

Poate cel mai important beneficiu l respirației conștiente este că ne ajută să devenim conștienți de noi înșine. Respirația abdominală este un prim gest de iubire de sine ce se poate transforma într-o poveste de dragoste pe viață… între noi și noi înșine!

Exercițiul de respirație poate fi făcut oricând îți dorești să iei o pauză, îți dorești să te reconectezi cu corpul tău. Și poate deveni o rutină ușor de făcut cu beneficii extraordinare pentru viața ta!

Oamenii împliniți și fericiți cu viața lor au un punct comun, spun studiile: practică cu regularitate recunoștința! Pentru că aceasta este un instrument facil de a schimba focusul creierului de pe lipsă pe abundență, având un rol extraordinar în transforamarea de la victimă la învingător.

Exercițiul de recunoștința poate fi făcut oricând – și de mai multe ori pe zi, dacă simțiți nevoia. Important este să faceți un Jurnal al Recunoștinței în care să notați cele 3 lucruri pentru care sunteți zilnic recunoscători.

Iată cum te ajută Programul de transformare în 45 de zile

Neuroștiința e de partea noastră ​

Studii din neuroștiință atestă neuroplasticitatea creierului nostru. Dacă, până acum câțiva ani se credea că nu se mai produc noi neuroni, iată că neurocercetătorii afirmă că zilnic, creierul nostru produce noi neuroni. ce ne ajută să ne schimbăm gândurile și comportamentele. Prin repetiție – noile studii spun că un comportament pe care îl repetăm din 45 de zile devine obișnuință pentru creier -, ne putem schimba pattern-urile care nu ne mai sunt benefice.

poza1-landing

Drumul de la victimă la creator

Fiecare dintre noi are o poveste în care există elemente de suferință. Ne-am spus, poate, de multe ori că dacă n-am fi trecut prin acea suferință, dacă ne-am fi născut în altă familie sau în altă țară, am fi putut deveni un învingător. Însă circumstanțele vieții noastre ne pot ține captivi în postura de victimă. Este eliberator să afli că poți deveni cine vrei să devii, poți fi tu scenaristul vieții tale și că te poți elibera de suferință și de trecut.

Nu va veni nimeni să te salveze

Doar tu poți să ieși din postura de victimă care se identifică cu suferința și cu cărțile pe care ți le-a oferit viața. Poți fi cine vrei TU să fii, nu cine ți s-a spus să fii! Îți poți schimba identitatea! În tine există această forță!

Cum e creat Programul de transformare în 45 de zile?

Atunci când achiziționezi acest curs vei primi 4 exerciții audio: un exercițiu de respirație, un exercițiu de recunoștință, un exercițiu de dimineață și un exercițiu de seară pe care te invit să le faci zilnic timp de 45 de zile. Plus câteva materiale adiționale care te vor ajuta să îți construiești NOUA ta identitate.

Nu ai niciun produs în coș.