pentru femei și pentru bărbați

Workshop-uri

YourLove Academy, locul unde te transformi și îți poți găsi dragostea!

Este un proiect destinat oamenilor singuri care sunt dispuși să treacă printr-un proces de autocunoștere, dar să și cunoască și să socializeze cu alți oameni dornici de a intra într-o relație sănătoasă.

Programul este unul unic în România, fiind creat de un cuplu și în viața de zi cu zi (Bianca Poptean psiholog și Mihai Bășoiu life coach) ce va aduce o viziune completă și autentică asupra unei relații, din ambele perspective: și cea masculină și cea feminină.

Programul YourLove Academy se desfășoară în 3 pași:

Primul pas

Înscrie-te la workshop-ul ( ONLINE) destinat femeilor 28 octombrie sau la cel destinat bărbaților 11 noiembrie unde vei descoperi ce comportamente relaționale ai, de ce n-au funcționat relațiile anterioare și ce poți face pentru a găsi un partener cu care poți construe o relație matură.

Workshop-ul destinat femeilor sau bărbaților constă într-o zi de lucru intens despre:

  1.  tipare de atașament și pattern-uri relaționale și cum s-au format acestea
  2. rănile copilăriei și mecanismele de supraviețuire create
  3. limbajele de iubire
  4. tehnici pentru schimbarea anumitor pattern-uri relaționale
  5. ce este o relație toxică și cum depistăm un astfel de partener
  6. modele de feminitate, respectiv masculinitate (relația cu mama, tata)

La finalul acestui workshop, fiecare participant va ști ce tipar de atașment are, ce limbaj de iubire și care sunt instrumentele pentru a-și îmbunătăți pattern ul relațional.

Al doilea pas

 Vino la workshop-ul mixt (LIVE ÎN BUCUREȘTI) din 18/19 noiembrie unde vei exersa situații relaționale sănătoase alături de persoane de sex opuse dornice să intre în relații.

La acest workshop mixt, persoanele singure vor experimenta speed datingul și o serie de exerciții practice cu colegii de sex opus, plecând la final de zi cu o perspectivă diferită asupra propriei persoane, dar și asupra unei relații sănătoase, dar și cu un feedback real al persoanelor de sex opus: care sunt punctele forte ale participantului, de ce ar intra/de ce NU ar intra într-o relație cu participantul, ce ar avea de îmbunătățit.

Aceste informații sunt foarte valoroase, tocmai pentru că nimeni, după o întâlnire, nu îți oferă un feedback real legat de aceste aspecte.

Al treilea pas

Rămâi în comunitatea YourLove Academy și participă la seri de socializare și, în februarie 2024 la un retreat.

Așadar, dacă ești singur și dispus să intri într-o relație matură și asumată, te invităm să intri în comunitatea Your Love Academy unde vom aduce mai multe informații relevante pentru proiect.

    Nu ai niciun produs în coș.