Programe/cursuri online

Program ONLINE de transformare în 45 de zile

     Dacă simți că viața pe care o trăiești nu este viața pe care ți-o dorești,

     Dacă te simți captiv într-o viață cu prea multă suferință,

     Dacă nu îți place job-ul tău sau relația în care ești,

     Dacă ai făcut ce ți s-a spus (de familie, prieteni sau societate) pentru a fi împlinit, dar nu simți asta,

      Dacă te privești uneori, că ești victima circumstanțelor vieții tale,

 Să știi că poți trăi o viață   frumoasă, cu sens, care să te   împlinească!

 
    Poți materializa viața pe care ți-o dorești!
    Te poți transforma în persoana care ți-ai dorit întotdeauna să fii!
    Poți avea job-ul și relația care să te împlinească!
    Poți deveni un învingător, indiferent care au fost cărțile pe care ți le-a oferit viața!
    Poți fi scenaristul vieții tale!
 

 Te invit la 6 întâlniri ON LINE LIVE,   fiecare întâlnire de 2h și jumătate, în   care să parcurgem împreună un   proces de transformare!       Poți schimba obiceiuri nocive, comportamente care nu-ți mai sunt de folos, pattern-uri   care te împiedică să ai viața pe care ți-o dorești! Cu ajutorul programului AUDIO de   transformare în 45 de zile (pe care îl vor primi toți cei care se înscriu în program) vom ajuta   creierul să-și schimbe mindset-ul de victimă într-unul de învingător!

     13 SEPTEMBRIE  ON LINE 18.30 – 21.00 De ce nu ai viața pe care ți-o dorești? ( Vom   discuta despre credințele limitative, rănile din copilărie, motivele care te fac să crezi că nu   meriți și ce anume am putea schimba pentru a ne atinge scopul).

     20 SEPTEMBRIE ON LINE 18.30-21.00 Hai să aflăm cum ar arăta viața la care visezi!   (Vom afla ce anume ne dorim în viața noastră, de ce ne dorim acele lucruri, definitivăm     scopul și cum le putem atinge).

     27 SEPTEMBRIE ON LINE 18.30-21.00 Neuroștiința e de partea schimbării! (Vom discuta   despre principiile neuroștiinței legate de schimbare și cum le putem implementa în viața   noastră).

     4 OCTOMBRIE ON LINE 18.30-21.00 Ce te împiedică să te schimbi? Care   sunt problemele cu care te confrunți? (Discutăm mecanismele de rezistență la nou și frica   de necunoscut, precum și despre anxietatea la schimbare și ieșirea din zona de confort).

     11 OCTOMBRIE ON LINE 18.30-21.00 Simți schimbarea?(Vom ddiscuta despre ce anume   mai avem nevoie pentru implementare, vom îndepărt și ultimele rezistențe și ne vom     bucura de progres).

     18 OCTOMBRIE ON LINE 18.30-21.00 Cuantificăm progresul și ce mai avem de făcut     pentru implementarea noului obicei cu blândețe și compasiune față de noi înșine!

     Pe toată durata programului, dar și ulterior, va exista un grup de Facebook dedicat   programului unde vom împărtăși experiențele de transformare!

      Cei care se înscriu la acest Program ON LINE de transformare vor primi GRATUIT             Programul AUDIO de transformare (mai multe detalii AICI)!

     Preț (toate cele 6 întâlniri + Program AUDIO de transformare) 700 lei

     Preț (pentru membrii comunității YourTherapist, toate cele 6 întâlniri +Program AUDIO de     transformare) 600 lei

      Locuri limitate!

     Înscrieri până pe 10 septembrie 2023

    Nu ai niciun produs în coș.